insight inside

Voor teams - teaminterventie of teamcoaching?


We maken onderscheid tussen een teaminterventie en teamcoaching. Met een teaminterventie bedoelen we een eenmalige interventie, teamcoaching betreft een langer traject. Bij 3PK hebben we ervaring met beiden.


Wanneer kies je voor een teaminterventie en wanneer voor teamcoaching?  
De ervaring leert dat paardencoaching grote impact heeft op de teamleden en vooral waarde toevoegt bij teams waar een bepaalde mate van vertrouwen en respect aanwezig is.

Schort het in jouw team in de basis aan vertrouwen en respect? Grote kans dat teamleden zich niet veilig voelen, langs elkaar heen werken, niet met elkaar communiceren en de resultaten achterblijven bij de verwachtingen. Het potentieel van het team wordt niet optimaal benut. In een teamcoachtraject gaan we met jullie aan de slag om de samenwerking, communicatie en verbinding te verbeteren, met betere resultaten tot gevolg. Een workshop met paarden maakt onderdeel uit van een breder teamtraject waar meerdere interventies worden ingezet. Je kiest dan voor teamcoaching.


Zit het wel goed met vertrouwen en respect in je team en ben je op zoek naar een 'losse' activiteit met impact? Wij bieden de volgende teaminterventies:

  • Teaminterventie op het Doorbreken van hardnekkige Patronen; Welke problemen blijven terugkomen? Wat mag er doorbroken worden? Organisatieopstelling met paard.
  • Workshop Samen Leren met Paarden; Wat mag ieder teamlid over zichzelf en de ander leren? We werken met wat zich aandient, al of niet rondom een centraal thema.
  • Workshop TeamInZicht; Hoe ziet de samenwerking, onderlinge verbinding en effectiviteit van ons team als geheel er uit? Het team als geheel in actie.

Klik op de betreffende tegel hieronder voor meer informatie.

Teaminterventie op Doorbreken Patronen

Ervaart uw team of organisatie problemen die zich lijken te herhalen? Problemen met een onduidelijke...

Workshop Samen Leren met Paarden

Opzet: individuele sessies rondom een centraal thema. Ieder teamlid krijgt een persoonlijke boodscha...

Workshop TeamInZicht

Opzet: teamopdrachten met paarden, eventueel gecombineerd met andere werkvormen zonder paard. ...

Vraag ons gerust om vrijblijvend een offerte op maat voor u te maken.

OFFERTE AANVRAGEN