insight inside

Locaties


Voor individuele coaching 

Onze eigen ruimte voor individuele coaching in Haaren is in de maak. Tot die tijd is het prettig werken bij De Blokhoeve in Vught, of er nu paarden aan te pas komen of niet. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere locatie, of beschikt u over een eigen geschikte locatie, dan denken we graag met u mee over mogelijkheden.

Routebeschrijving Stal de Blokhoeve 3PK.pdf


Voor teamcoaching met paarden

Om samen met paarden te werken, hoeven wij ze van tevoren niet te kennen. Hun taal is immers universeel en de paardeneigenaar stelt betrouwbare dieren ter beschikking. Daarom zijn wij heel flexibel voor wat betreft de locatiekeuze voor workshops met het paard als spiegel.

Wij kunnen uw maatwerkworkshop dan ook op de locatie van uw voorkeur geven. Dat mag overal in Nederland zijn, maar ook daarbuiten. De open workshops vinden vaak in Brabant plaats, bijvoorbeeld op de Blokhoeve in Vught of Litla Paradis in  Lierop. 

3PK heeft in Nederland inmiddels goede  ervaringen opgedaan met diverse locaties in Noord-Brabant, Friesland,  Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland,  Limburg, Flevoland en Zeeland en heeft contacten gelegd met verschillende locaties in Groningen. Klik op de tegel hieronder voor een overzicht. 

In het buitenland hebben we inmiddels fijn samengewerkt met stallen in Zwitserland en Zweden.


Wij hebben o.a. goede ervaringen met de volgende locaties...

locaties in het noorden van het land: 't Swaeneven, Wapse Paardencentrum Dronten, Dronten Maneg...