insight inside

Van harte welkom bij 3PK


Beste bezoeker,

Graag heet ik u van harte welkom bij 3PK, een vertrouwd adres voor workshops en coaching met hulp van paarden; het paard als spiegel. Een prachtige specialiteit waar ik mij met hart en ziel mee verbonden voel. Paardencoaching zal dan ook altijd als een rode draad door mijn professionele leven lopen. Samen met de paarden heb ik inmiddels met vele klanten een stukje op mogen lopen en bij kunnen dragen aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. En dat gaat nog elke dag hand in hand met mijn eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. Naast alle praktijkervaringen ben ik aanvullende opleidingen en cursussen op gebied van coaching en psychologie gaan volgen, waardoor 3PK vandaag de dag méér is dan enkel een adres voor workshops en coaching met hulp van paarden. 

Bij 3PK bent u aan het juiste adres als u eraan toe bent geraakt te worden in uw essentie, geïnspireerd te worden door uw eigen verhaal, wakker gemaakt te worden voor thema's die ertoe doen in uw leven, als het hoog tijd is geworden om uw volle potentieel te gaan benutten of als u vragen hebt over uw bestemming of bezieling. 

Ik ga het gesprek graag met u aan. Waarschijnlijk samen met een paard, maar mogelijk ook zonder.
Aangenaam kennis met u te maken,

Inge KroesenNB

Op deze website leest u meer over de dienstverlening die we aanbieden voor mensen die willen werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Bent u op zoek naar mogelijkheden om zelf te leren coachen met hulp van paarden, bezoek dan de website van 3PK Kennishuis voor Paardencoaches. Klik hiervoor op de button links in de kantlijn.